Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ТЕТОВСКИОТ МУФТИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски имаше срдечна средба со тетовскиот муфтија проф. д-р

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ВО МПСОЗ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со г-дин Илхан Рахман, заменик минист

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО МАКЕДОНСКИОТ АМБАСАДОР ВО Р. РОМАНИЈА, Н. Е. ГАБРИЕЛ АТАНАСОВ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со македонскиот амбасадор в

Прочитај повеќе

ОНЛАЈН КОМЕМОРАТИВНО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 27 ЈАНУАРИ - МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН ЗА СЕЌАВАЊЕ НА ХОЛОКАУСТОТ НА Е

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на онлјан комеморативното одбележување

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ПРИПАДНИЦИТЕ НА СРПСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ СВЕТИ САВА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до припадниците на Српск

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО ДЕКАНИТЕ НА ТЕОЛОШКИТЕ ФАКУЛТЕТИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со деканите на Теолошките фак

Прочитај повеќе