Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Гласник

Гласник

News letter е нов проект на Комисијата. Доколку сакате во вашето сандаче за електронска пошта да примате вести од верската сфера од државата и странство, информации за активностите на Комисијата и други сродни институции од странство, се што треба да направите е да се зачлените преку впишување на Вашата e-mail адреса во полето, а со тоа Комисијата по електронски пат ќе Ви ги испраќа сите информации.