Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ХАНУКА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

СВЕЧЕНОСТ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ТЕТОВO

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената манифестација по повод од

Прочитај повеќе

ОБРАЌАЊЕ НА РЕДОВНОТО ИЗБОРНО СОБРАНИЕ НА МАКЕДОНСКО-ХРВАТСКОТО ДРУШТВО (МХД)

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски се обрати на редовното изборно собрание на Македонско

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО СТАВРОФОРНИОТ ПРОТОПРЕЗВИТЕР ОТЕЦ СПАСЕ СТЕФАНОВСКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со пензионираниот протоереј

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВА ВО БИТОЛА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕИТЕ НА МИТРОПОЛИТОТ Г. ПЕТАР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на јубилејната прослава во Битола по по

Прочитај повеќе

ПО ЧЕТВРТИ ПАТ СЕ ОДРЖА ПЛАНИНАРСКО-РЕКРЕАТИВНАТА АКЦИЈА „МИЛЕНИУМСКА ПАТЕКА“

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски зеде учество на планинарско-рекреативната акција „Мил

Прочитај повеќе