Сите Активности

СРЕДБА СО ПРОФ. Д-Р ЈОВАН ТАКОВСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба проф. д-р Јован Таковски, протоереј-с

Прочитај повеќе

РАБОТНА ПОСЕТА НА ЕВАНГЕЛСКО-ПРОТЕСТАНТСКИОТ НАУЧЕН ИНСТИТУТ НА ЕВАНГЕЛСКАТА ЦРКВА ВО КУМАНОВО

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски беше во работна посета на Евангелско-протестантскиот

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО МИТРОПОЛИТОТ КУМАНОВСКО-ОСОГОВСКИ Г. ГРИГОРИЈ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари работна средба со Кумановско-осоговскиот мит

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ПОРАНЕШНИОТ И ИДНИОТ АМБАСАДОР ВО ВАТИКАН

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оддржа работен ручек со поранешниот и идниот амбасадо

Прочитај повеќе

29-ТО ИЗДАНИЕ НА ТЕХО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на 29-тото издание на Меѓународниот хор

Прочитај повеќе

РАБОТНА ПОСЕТА НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВО ОПШТИНА ДЕБАР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски беше во работна посета на општина Дебар и регионот, к

Прочитај повеќе