Гласник

News letter е нов проект на Комисијата. Доколку сакате во вашето сандаче за електронска пошта да примате вести од верската сфера од државата и странство, информации за активностите на Комисијата и други сродни институции од странство, се што треба да направите е да се зачлените преку впишување на Вашата e-mail адреса во полето, а со тоа Комисијата по електронски пат ќе Ви ги испраќа сите информации.