Сите Активности

ЛИТУРГИСКО ЧЕСТВУВАЊЕ НА ПРАЗНИКОТ ВОЗНЕСЕНИЕ ХРИСТОВО - СПАСОВДЕН ВО ГОСТИВАР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Литургијата по повод празникот Спас

Прочитај повеќе

АНАЛИЗА: КОЛКУ Е ОПАСНА ИЗЈАВАТА НА РЕИСОТ ДЕКА КОРОНА ВИРУСОТ Е МРТОВ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски даде изјава во живо за вестите на ТВ Сител.

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламската

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки по повод црковно-државни

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АМБАСАДОРКАТА НА РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА

Претседателот на Владата г-дин Оливер Спасовски ја прими Н. Е. Амбасадорката на Р. Хрватска во наша

Прочитај повеќе

ГОСТУВАЊЕ ВО ЕМИСИЈАТА „УТРИНСКИ БРИФИНГ“ НА СЛОБОДНА ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во емисијата „Утрински брифинг“ на Слободна

Прочитај повеќе