Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈОТ 1000 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО НА БИГОРСКИОТ МАНАСТИР СВ. ЈОВАН

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Архиепископот Охридск

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ГОЛЕМИОТ ЈУБИЛЕЈ „1000 ГОДИНИ БИГОРСКИ МАНАСТИР“

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на прославата на јубилејот „1000 годин

Прочитај повеќе

ДОДЕЛУВАЊЕ НА ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ ЗА ДРЖАВАТА НА БИГОРСКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на доделувањето на Орденот за заслуги

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АЛЕКСАНДРУ АНДРЕЈ ПОПОВИЧИ

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г-дин Даријан

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ВЕЛЕС Г-ДИН АЦЕ КОЦЕВСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со градоначалникот на Општина Велес г

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ЕВАНГЕЛСКАТА ЦРКВА ВО ВЕЛЕС

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ja посети Евангелската црква и оствари средба со пас

Прочитај повеќе