TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE - ARQIPESHKVISË SË OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË SHËN KIRI

Drejtori i KMBFGR, Z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SShP t

Lexoni më shumë

TAKIM ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË KROACISË

Kryeministri z. Oliver Spasovski priti E. S. Ambasadoren e R. së Kroacisë në vendin tonë, z. Nives

Lexoni më shumë

I FTUAR NË EMISIONIN “BRIFINGU I MËNJGJESIT” NË SLLOBODNA TV

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, ishte mysafir në emisionin "Brifingu i mëngjesit" në Sllo

Lexoni më shumë

DORËZIMI I ZJARRIT TË BEKUAR KRYEPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË Z. Z. STEFAN

Lexoni më shumë

PRITJA E ZJARRIT TË BEKUAR

Zjarri i bekuar ka mbërritur në vendin tonë

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE – ARKIPESHKVIA E OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi Kreut dhe anëtarëve të SSHP të KO

Lexoni më shumë