TË GJITHA AKTIVITETET

EMËRIMI DHE SHUGURIMI I ARKIMANDRITIT DR. GRIGORIJ PËR IPESHKV TË SARANDOPORISË DHE INTRONIZIMI I T

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në emërimin dhe shugurimin e Peshkopit të sapozg

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME BFI-së ME RASTIN E VDEKJES SË MYFTIUT TË KËRÇOVËS

KMBFGR i shpreh ngushëllime të thella BFI-së me rastin e vdekjes së Myftiut të Kërçovës të shkaktua

Lexoni më shumë

EMËRIMI DHE SHUGURIMI I KRYEMURGUT TË BIGORSKIT PARTENI PËR PESHKOP TË ANTANIAS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në emërimin dhe shugurimin e Peshkopit të sapozg

Lexoni më shumë

APEL PËR RESPEKTIM TË MASAVE MBROJTËSE NGA KORONAVIRUSI NË TË GJITHA TEMPUJT FETARË

KMBFGR u bën thirrje bashkësive fetare dhe të gjithë qytetarëve besimtarë të respektojnë masat për

Lexoni më shumë

TAKIM LAMTUMIRËS ME KLERIKUN E SHKUPIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim lamtumirës me prefektin e Shkupit, Don Davo

Lexoni më shumë

VIZITË NË MANASTIRIN “SHËN MARTIR PANTELEIMON ”NË NEREZ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vizitoi Manastirin e Nerezit dhe u takua me kryemurgun at

Lexoni më shumë