NJOFTIME

UDHËZUES PËR NJOHJE ME ISLAMIN - BOTIM I RI I KMBFGR

KMBFGR botoi librin"Udhëzues për njohje me Islamin".

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME PËR KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PATRIARKUT SERB IRINEJ

Drejtori i KOVZRG z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe me ras

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR TË SAPO ZGJEDHURIN REISUL ULEMA TË BFI

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi të sapozgjedhurit Reis ul Ulema hax

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI ME RASTIN E VDEKJES SË MR. GJORGJI NAUMOV, ISH-DREJTOR I KMBFGR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi familjes Naumov, me rastin e

Lexoni më shumë

DREJTORI SOTIROVSKI KËRKOI TË MUNDËSOHET E DREJTA PËR VARRIM NË VARRE FAMILJARE NË TETOVË DHE GOSTI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski kërkoi të mundësohet e drejta për varrim në varre familjar

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI PËR BESIMTARËT E KRISHTERË-PROTESTANTË ME RASTIN E DITËS SË REFORMËS PROTESTANTE

Drejtori i Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze (KMBFGR) z. Darija

Lexoni më shumë