NJOFTIME

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE - ARQIPESHKVISË SË OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË SHËN KIRI

Drejtori i KMBFGR, Z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SShP t

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE – ARKIPESHKVIA E OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi Kreut dhe anëtarëve të SSHP të KO

Lexoni më shumë

DËNIM I PËRDHOSJES SË VARREZAVE TË KRISHTERA NË KAMNIK

Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze (KMBFGR) fuqishëm dënon përdho

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË RINGJALLJES SË KRISHTIT - PASHKËТ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi klerit dhe besimtarëve të Kishës Ka

Lexoni më shumë

QEVERIA PUBLIKOI UEB FAGE QENDRONE KORONAVIRUS.GOV.MK PER TE GJITHA INFORMACIONET PER COVID-19

Qeveria publikoi ueb-faqe të re qendrore për të gjitha informacionet zyrtare lidhur me menaxhimin

Lexoni më shumë

NGUSHËLLIME DERI TE KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PESHKOPIT TË VALJEVËS Z. MILUTIN

Drejtori i KMBFGR z. Dariajn Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe për vd

Lexoni më shumë