Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

AKSION I PËRBASHKËT HUMANITAR I KISHAVE DHE BASHKËSIVE FETARE

Njoftim për aksionin e përbashkët humanitar të kishave dhe bashkësive fetare

Lexoni më shumë

KISHA UNGJILLORE

NJOHIM KOMUNITETET FETARE TË REGJISTRUARA: KISHA UNGJILLORE Ungjillizmi ose protestantizmi ungjill

Lexoni më shumë

PESËDHJETË E PESË VITE NGA SHPALLJA E AUTOQEFALISË SË KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASЕ

JUBILE: 55 VJETORI I AUTOQEFALISË SË KOM-KO Këto ditë janë mbushur 55 vjet nga mbajtja e Kuvendit

Lexoni më shumë

KISHA KATOLIKE NË SHKUP GJATË KOHËS

KRONIKA FETARE: KISHA KATOLIKE NË SHKUP GJATË KOHËS Në të kaluarën, kisha e famshme katolike në Sh

Lexoni më shumë

NË PËRKUJTIM TË MITROPOLITIT KIRILL – AUREOLIT TË MADH TË KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE-KRYEPESHKOPAT

SOT Në kujtim të Mitropolitit Kirill, i cili në këtë ditë, në ditën e Shën Pjetrit 55 vjet më parë

Lexoni më shumë

NJOFTIM

Samiti Ndërkombëtar për Liritë Fetare në Uashington, SHBA

Lexoni më shumë