Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - KONTAKTI

KONTAKTI

TË DHËNAT PËR KONTAKT

KOMISIONI PËR MARËDHËNIE ME BASHKËSITË FETARE DHE GRUPET RELIGJIOZE

Tel:

+ 389 2 3226-777;

E-mail:

kovz@kovz.gov.mk

Adresa:

Rr. Bihaqka, Nr. 02 Pallati Emanuel Çuçkov Hyrja 1 kati 2 1000 Shkup Republika e Maqedonisë së Veriut, Kutia postare 52

Faks:

+389 2 3226-353

Web:

http://www.kovz.gov.mk/

Orari i punës me klientët

Çdo ditë pune gjatë javës nga 08:30 deri 16:00