Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - BASHKËPUNIMI NDËRKONFESIONAL

BASHKËPUNIMI NDËRKONFESIONALAKSION I PËRBASHKËT HUMANITAR I KISHAVE DHE BASHKËSIVE FETARE

Njoftim për aksionin e përbashkët humanitar të kishave dhe bashkësive fetare

Lexoni më shumë

U SHËNUA DITA BOTËRORE E DIVERSITETIT, DIALOGUT DHE ZHVILLIMIT KULTUROR

Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze feston 21 Majin, Ditën Botëror

Lexoni më shumë