Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Положување на свежо цвеќе на 75 годишнината од депортација на македонските Евреи

 

 

 

 На 12.03.2018 година, Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи, Г-дин Даријан Сотировски, пред споменикот на 7.144 депортирани македонски Евреи, Imperial Tobako TKS (бивш Монопол) положи свежо цвеќе.