Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

03.06.2016 г. Директорот на КОВЗ проф.д-р Валентина Божиновска присуствуваше на прславата на Патронот на Скопската Бискупија и Скопска Парохија.

 

 

 


По тој повод во црквата пресвето срце Исусово беше одржана Света Литургија, која беше предводена од  Војниот Бискуп на Босна и Херцеговина монс. Д-р Томо Вукшиќ.


 На настанот покрај Директорот на КОВЗ проф.д-р Валентина Божиновска, присутни беа и  амбасадорката на Р. Хрватска Данијела Баришиќ и амбасадорот на Р. Словенија Бранко Раковец.