Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Палата Емануел Чучков, Ул.Бихачка,бр 2, влез 1 кат 2
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Средба со делегацијата на Комитетот за верски прашања на Албанија
На 05. 11. 2018 година, се оствари средба помеѓу Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г. Даријан Сотировски и Директорката на Комитетот за верски прашања на Р. Албанија г-ѓа Лорета Алико, кои со своите соработници во изминатиот период се наоѓаше во работна посета на напата земја.

Балканот може да биде најдобар пример.
Средба со мојата колешка Лорета Алико и делегацијата на Комитетот за верски прашања на Албанија, кои денес ни беа во работна посета.