Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

Проф. д-р Валентина Божиновска, директорката на Комисијата за односи меѓу верските заедници и религиозни групи на 13 октомври 2016 година, присуствуваше на промоцијата на книгата „Свештеници маченици“ од м-р Билјана Петковска, секретар на Православниот богословски факултет, која се одржа во храмот Рождество на Пресвета Богородица, во Скопје.

 

Промотори на книгата беа  Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан, Митрополитот Преспанско – пелагониски г. Петар и проф. д-р Александар Трајановски.