Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Drejtori Sotirovski takoi muftiun e Ohrit Samet ef. Hajdari


Dje me 21.03.2018 ne muftinine e Ohrit u mbajt takim mes muftise se ohrit z. Samet Hajdarit dhe drejtorit te Komisionit per maredhenie me bashkesite fetare dhe grupeve religjioze z. Darijan Sotirovski. 

Ne kete takim u diskutua per te gjitha ceshtjet e hapura me rendesi per muslimanet e Ohrit si dhe per sfidat bashkekohore me tecilat ballafaqohet qyteti i Ohrit dhe te gjithe banoret e saj. Konkluze e perbashket ishte nevoja e rritjes se bashkepunimit te sinqerte ne drejtim te avansimit te te drejtave dhe lirive fetare te qytetareve.


“Stabiliteti nderkonfesional i shoqerise nga tegjithe ne kerkon perkushtim dhe besim te ndersjelle i cili ndertohet nder vite me shume tolerance dhe gjeste te vullnetit te mire “ – theksoi drejtori Sotirovski.