Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

Директорот Сотировски на средба со Архимандритот Партениј.
 

 

 

 

 

 

Директорот Сотировски оствари средба со неговото преподобие Архимандритот Партениј, игумен на Бигорскиот манастир. На средбата покрај Велигденските честитки и традиционалното кршење со велигденските јајца, се разговараше за повеќе актуелни теми од црковната сфера во нашата држава како и во поширокиот регион.