Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Палата Емануел Чучков, Ул.Бихачка,бр 2, влез 1 кат 2
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

директорот на ковзрг м-р даријан сотировски на средба со г-дин јан фигел специјален претставник на европската комисија.

 

 

 

 

 

На средбата со г-динот Јан Фигел, специјален пратеник на Европската комисија, диркторот на КОВЗРГ Даријан Сотировски ја истакна заложбата  за  продлабочување на  соработката во интерес на нашите интегративни процеси, како и  нашата определеност за унапредување и гаранција на граѓанските слободи и права.