Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

26.09.2016 г. на директорот на комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи проф.д-р валентина божиновска од страна на бискупот киро стојанов во бискупската резиденција во скопје  и беше доделен медалјон со ликот на мајка тереза.

 

  На д-р Валентина Божиновска, директорката на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи на 26 септември 2016 година во бискупската резиднеција во Скопје и беше доделен медалјон со ликот на Света Мајка Тереза и благодарница од страна на Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов, како заслуга за учеството во почесниот одбор, кој беше формиран за организација на татковинската прослава „Денови на света Мајка Тереза во Скопје“ од 5 до 11 септември 2016 година.