Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови
Делегација на КОВЗРГ на одбележувањето на Пасха во Еврејската заедница
На ден 30.03.2018  делегација на КОВЗРГ предводена од раководителот Зорица Ковачевиќ Ангеловска присуствуваа на традиционална пасхална вечера во рамки на одбележувањето на големиот еврејски празник пасха.