Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

Во организација на центарот за креативни потфати, градот Скопје, организацијата Нова Исра и евангелско-протестантските црква во РМ, во Скопје со свој мотивационен говор се претстави светскиот хуманист ник Вујовиќ.

 

 

Претставници на Комисијата за односи  со верските заедници и релгиозни групи беа присутни на овој настан.

По повод посетата на овој голем хуманист  " Центарто за поттик на креативни потфати" се потруди да ја преведе и испечати на македонски јазик првата книга на Ник Вујовиќ, ЖИВОТ БЕЗ ГРАНИЦИ, која својата промоција ја доживеа на годинашниот саме на книгата.