Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

вторник: oд 10.00-12.00 часот

четврток: од10.00-12.00 часот

                     

 БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА РЕШЕНИЕ

 

 ОТВОРЕНО-ПАРТНЕРСТВО

OPEN DATA

 

             

 КАРТА НА ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

  

 ВЕРСКИ

АЛМАНАХ


 
 
 
   

 

   Медиумски пријатели
   www.vest.com.mk
   www.mia.com.mk
   www.vecer.com.mk

Корисни линкови

Проф. д-р Валентина Божиновска, директорката на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи на 23.10.2016 година присуствуваше на Света Архиерејска литургија по повод 10 – годишениот јубилеј од хиротонијата на Неговото Високопреосвештенство Надлежниот Митрополит Брегалнички г. Иларион.

 

На литургијата присуствуваа и Олег Шчербак амбасадор на Р. Русија во Македонија, поранешни пратеници во Собранието на РМ, како и Градоначалниците од Источна Македонија.