Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Бул. Гоце Делчев бр 8, зграда на МРТВ,18 спрат,
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

21.02.2018г Средба на Директорот на КОВЗРГ Даријан Сотировски со Митрополитите Кумановско-осоговски г.Јосиф и Тетовско-гостиварски г.Јосиф, како и Архимандритот Григориј, на првиот работен ден на новоименуваниот директор.

 

 

 

 

Покрај честитки за изборот на средбата се разговараше за современите предизвици на Македонската православна црква  како и за важноста од меѓуконфесионалната соработка.