Контакт податоци

Комисија за односи со
верските заедници и религиозни групи

Палата Емануел Чучков, Ул.Бихачка,бр 2, влез 1 кат 2
1000 Скопје, Р. Македонија, П.Фах52
тел. + 389 2 3226-777;
факс +389 2 3226-353
e-mail: kovz@kovz.gov.mk

  Работно време со странки

Секој работен ден во неделата

            од 08:30 до 16: 00

 БАРАЊЕ ЗА ОДОБРЕНИЕ ЗА ПРЕСТОЈ

                     

Корисни линкови

божиќна литургија во храмот " пресвета богородица" во Гостивар.

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сотировски на ден 07. 01. 2019 година, како дел од владината делегација предводена од вицепремиерот и министер за Внатрешни работи во Владата на Република Македонија г. Оливер Спасовски, присуствуваше на Божиќната литургија во храмот „Пресвета Богородица“ во Гостивар.